Po ukończeniu szkolenia będziesz posiadał:
- umiejętności z zakresu zarządzania ludźmi
- wiedzę z branży gastronomicznej
- umiejętność pracy w grupie
- sposoby zarządzania sprzedażą i analizowania wyników finansowych
- umiejętność planowania, organizowania, kierowania i kontroli
- sposoby kontrolowania kosztów oraz kształtowania sprzedaży
- wiedzę z zakresu organizacji imprez okolicznościowych
- elementy księgowości, ZUS, US
Gdzie znajdziesz pracę?
- Restauracje
- Hotele
- Kluby
- Puby
Informacje o zajęciach
Forma kształcenia: stacjonarna/ niestacjonarna
Czas trwania: 3 semestry
Praktyki zawodowe: 6 tygodni
Tytuł zawodowy: dyplomowany specjalista*
Liczba ECTS: 90
Poziom kształcenia: 5 poziom PRK**
*tytuł dyplomowanego specjalisty otrzymuje osoba posiadająca świadectwo maturalne. Osoba bez tego świadectwa otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu specjalistycznego. W przypadku doręczenia świadectwa maturalnego, takie zaświadczenie zostanie zmienione na dyplom specjalisty.
** PUNKTY PRK (Polskiej Ramy Kwalifikacyjnej) – więcej
Wymagania
Ukończone technikum lub szkoła policealna albo branżowa szkoła II stopnia oraz zdany egzamin potwierdzający kwalifikacje w danym zawodzie lub świadectwo dojrzałości (w chwili rekrutacji nie jest wymagana matura).
Ukończenie kształcenia: warunkiem ukończenia kształcenia jest aktywny udział w zajęciach, wykazanie się właściwym poziomem wiedzy i uzyskanie wymaganych zaliczeń i egzaminów przewidzianych w programie.
Opłata
Wpisowe: 0 zł
Liczba semestrów | 1/15 rat (miesiąc) | 1/3 rat (1 semestr) | całość (3 semestry) |
3 | 249 zł | 1245 zł | 3735 zł |